100 de mii lei în sprijinul familiilor cu victime în explozia de la Chișinău | TELEVIZIUNEA NORDULUI

100 de mii lei în sprijinul familiilor cu victime în explozia de la Chișinău

Guvernul a alocat 100 de mii de lei familiilor cu victime în urma exploziei care a avut loc sâmbătă noaptea, în sectorul Râșcani al municipiului Chișinău. Decizia a fost aprobată ieri de Cabinetul de miniștri. Mijloacele financiare sunt alocate din fondul de intervenție al Guvernului și vor fi distribuite către două familii în care au fost decedați, fiecare familie beneficiind de un sprijin în valoare de 50 mii de lei. Explozia s-a produs în seara zilei de 6 octombrie, într-un bloc locativ din municipiul Chișinău. Potrivit informațiilor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, în urma deflagrației, 4 persoane au decedat, iar alte 2 persoane rămân internate în spital.

Guvernul a alocat 100 de mii de lei familiilor cu victime în urma exploziei care a avut loc sâmbătă noaptea, în sectorul Râșcani al municipiului Chișinău. Decizia a fost aprobată ieri de Cabinetul de miniștri.

Mijloacele financiare sunt alocate din fondul de intervenție al Guvernului și vor fi distribuite către două familii în care au fost decedați, fiecare familie beneficiind de un sprijin în valoare de 50 mii de lei.

Explozia s-a produs în seara zilei de 6 octombrie, într-un bloc locativ din municipiul Chișinău.

Potrivit informațiilor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, în urma deflagrației, 4 persoane au decedat, iar alte 2 persoane rămân internate în spital.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *