14 concurenți electorali pe două circumscripții uninominale din Bălți | TELEVIZIUNEA NORDULUI

14 concurenți electorali pe două circumscripții uninominale din Bălți

14 concurenți electorali pe două circumscripții uninominale din Bălți

Consiliile Electorale al Circumscripțiilor Electorale Uninominale (CECEU) nr.9 și 10 Bălți au înregistrat 14 candidați la funcția de deputat în Parlament.

Pe circumscripția uninominală nr. 10 Bălți au fost înregistrați șase candidați la funcția de deputat în Parlament, după cum urmează: Serghei Iordan (PD), Alexandr Nesterovschi (PSRM), Pavel Verejanu (Partidul Șor), Arina Spătaru (blocul electoral ACUM), Elena Grițco (Partidul Nostru) Serghei Rubțov (PSRM).

Pe circumscripția uninominală nr. 9 Bălți au fost înregistrați, după cum urmează Serghei Buzurnâi (PD), Alexandr Usatâi (PSRM), Igor Himici ( partidul „Șor”), Elena Bordianu (blocul electoral ACUM), Ivan Osoianu (Partidul Nostru). Diana Grosu (independentă), Renata Grădinaru (independentă), Amaev Said-Muhmat (PCRM).

În total, vor în cele două circumscripții vor fi deschise 77 secții de votare în care urmează să-și exprime votul 128295 de alegători.

CECEU nr. 9, mun. Bălți constă din 35 de secții de votare din oraș, o secție de votare din s. Sadovoe și trei secții de votare din s. Pîrlița, s. Răuțel raionul Fălești. Numărul total al alegătorilor din circumscripția electorală uninominală nr. 9 este de 63919 persoane.

CECEU nr. 10 constă din 22 de secții de votare din Bălți, o secție de votare din s. Elizaveta și 15 secții de votare din localitățile raionului Sângerei. Numărul total al alegătorilor din circumscripția electorală uninominală nr. 10 este de 64376 de persoane.

Alegerile parlamentare vor avea loc la 24 februarie.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *