A lovit mortal cu mașina un om și a fugit de locul accidentului. Acum riscă până la opt ani de închisoare | TELEVIZIUNEA NORDULUI

A lovit mortal cu mașina un om și a fugit de locul accidentului. Acum riscă până la opt ani de închisoare

Accident rutier în satul Ordășei, raionul Telenești

Un tânăr de 21 de ani, originar din raionul Sângerei, a fost lovit mortal, într-o localitate din raionul Soroca,  de o mașină condusă de un alt tânăr de 21 de ani, ultimul părăsind locul accidentului. Poliția a identificat făptașul, care riscă pentru fapta comisă până la opt ani de închisoare.

Incidentul a avut noaptea trecută, în jurul orei 01:00.

Poliția a fost alertată în legătură cu depistarea cadavrului unui tânăr pe o stradă dintr-o localitate din raionul Soroca. Oamenii legii au stabilit că tânărul fusese lovit de un automobil care părăsise locul accidentului.

Svetlana Talpă, ofițer de presă al IP Soroca, a comunicat pentru TV Nord că în urma măsurilor întreprinse a fost identificat conducătorul automobilului. „Este vorba de un tânăr din raionul Soroca, care a comis fapta fiind la volanul unui Opel Combo, care, după accident, a fost ascuns. S-a stabilit că șoferul avea o concentrație de 0.27 mg/l vapori alcool în aerul expirat”, a precizat Svetlana Talpă.

Dacă va fi găsit vinovat, conducătorul automobilului riscă pedeapsă cu închisoare de la 4 la 8 ani cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen cuprins între 4 și 5 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *