Andrei Năstase cere demiterea cabinetului de miniștri: Guvernul înregistrează eșec după eșec atât pe plan social, cât și economic

Ex-președintele partidului Platforma Demnitate și Adevăr (DA), Andrei Năstase, cere demiterea întregului cabinet de miniștri. Declarația a fost făcută în cadrul unei emisiuni televizate.

„A cere astăzi demisia unui ministru, mâine a altui ministru, nu este o soluție. Acest Guvern trebuie schimbat, în totalitate. Da, în Guvern sunt niște excepții, se fac eforturi mari pe domeniul politicii externe, pe acest ministru îl pot păstra. Mai sunt și alte domenii unde se văd eforturi, dar acest Guvern trebuie să plece. În caz contrar, va crăpa răbdarea oamenilor. Sau poate ei așteaptă să se mai inflameze starea de spirit din societate? Intrăm în toamnă și nu va fi deloc bine. Ulterior, vine iarna. Dar iarna nu-i ca vara. Avem doar eșecuri, atât pe plan social, cât și economic”, a declarat Andrei Năstase la „Puterea a Patra”.

Menționăm că pentru demiterea unui Guvern e nevoie de votul a 51 de deputați din Parlament. Partidul Acțiune și Solidaritate, de la guvernământ, deține 63 de mandate în Legislativ.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *