Ani grei de pușcărie pentru doi bărbați din raionul Glodeni. Cei doi și-au omorât consăteanul

Doi bărbați din Glodeni ai fost condamnați la 20 și respectiv 17 ani de închisoare cu executarea pedepsei în penitenciar de tip închis pentru omorul intenţionat a unui consătean de al lor.
Potrivit probatoriului administrat de către procurori, cei doi bărbaţi au fost recunoscuţi vinovaţi de săvârșirea infracțiunii incriminate, fiind acuzați că, în noaptea de 16 ianuarie 2022, în timp ce se aflau împreună cu victima la unul dintre ei la domiciliu, dintr-o localitate din Glodeni, între cei doi şi victima s-a iscat un conflict, cauzat de consumul excesiv de băuturi alcoolice. Astfel, conflictul verbal a generat în altercaţii fizice, în cadrul cărora ambii inculpaţi i-au aplicat victimei multiple lovituri cu pumnii şi picioarele, apoi cu un ciomag din lemn şi o coadă de la topor din lemn în regiunea capului, cât şi a cutiei toracice, cauzând-i leziuni corporale grave, care au dus la decesul persoanei.
Inculpaţii sunt originari dintr-o localitate din raionul Glodeni, unul dintre ei având vârsta de 39 ani, iar cel de-al doilea, vârsta de 31 ani.
Victima la rândul său, era un bărbat în vârstă de 35 ani, fiind locuitor al aceluiași sat de unde sunt și inculpații.

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel, în termen de 15 zile.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *