Peter Michalko: Autoritățile din țară trebuie să fie un exemplu pentru cetățeni privind respectarea măsurilor de protecție împotriva coronavirusului

Autoritățile Republicii Moldova trebuie să fie un exemplu pentru cetățeni în ceea ce priveşte respectarea măsurilor de protecție împotriva coronavirusului.

O afirmație în acest sens a fost făcută de către ambasadorul Uniunii Europene la Chișinău, Peter Michalko, care consideră că numărul infectărilor de COVID-19 este foarte mare.

„Neapărat este important să subliniez că oamenilor trebuie să li se dea exemplu și trebuie să existe un semnal puternic din partea autorităților, din partea tuturor liderilor de opinie, reprezentanților la nivel înalt în stat despre necesitatea de a respecta măsurile de protecție”, a declarat Peter Michalko.

Amintim că la sfârșitul lunii august, premierul Ion Chicu și-a însurat fiul, asta deși nunțile erau interzise în acea perioadă. Iar mai recent, Igor Dodon a vizitat câteva școli din nordul țării, unde a evitat să poarte mască de protecție și a dat mâna cu elevii. Asta chiar dacă, în spaţiile închise, purtarea măştilor şi păstrarea distanţei sociale sunt obligatorii.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
Следите за нами на Facebook Подпишитесь на нас на Youtube
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x