De la începutul anului în nordul țării s-au produs 32 accidente rutiere din cauza persoanelor urcate la volan în stare de ebrietate

În primile opt luni ale anului 2020, din cauza persoanelor urcate la volan în stare de ebrietate, în nordul țării s-au produs 32 de accidente rutiere. În urma acestora, o persoană a decedat, iar altele 43 au fost traumatizate.

În comparație cu anul trecut, accidentele provocate de persoanele în stare de ebrietate, în acest an au scăzut cu 17,95%. În urma acestora, doar o persoană a decedat, pe când anul trecut, în aceeași perioadă, s-au pierdut viața 13 persoane.

Potrivit datelor oferite de Inspectoratul General de Poliție, în țară au fost înregistrate peste 100 de accidente rutiere cu implicarea persoanelor în stare de ebrietate. Din numărul total de accidente, au decedat 12 persoane, iar altele 133 s-au ales cu traumatisme.

În total în această perioadă au fost documentate aproximativ 3800 de persoane depistate în timp ce conduceau sub influenta alcoolului.

Inspectoratul Național de Securitate Publică (INSP) îndeamnă oamenii să nu urce la volan în stare de ebrietate și să respecte regulile de circulație.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x