Tragedie la Bălți. Un tânăr a murit, iar alții doi au ajuns la spital, după ce peste ei au căzut mai multe plăci din granit

Tragedie la Bălți. Un tânăr în vârstă de 25 ani a murit, iar alte două persoane au ajus la spital, după ce peste ele au căzut mai multe plăci de granit, în timp ce se încerca descărcarea acestora din remorca unui camion.

Incidentul s-a produs în seara zilei de 15 septembrie, în jurul orei 20.00, pe teritoriul unei întreprinderi de pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Bălți.

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Bălți, Eugenia Molceanov, a comunicat pentru TVN.md, că trei bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 35 ani, au rămas blocați între plăcile de granit. La fața locului au intervenit și salvatorii care au stabilit că tânărul în vârstă de 25 ani a decedat, iar celelalte două persoane de 34 și 35 ani s-au ales cu diverse traumatisme și au fost transportate la Spitalul Clinic Bălți.  

Toți cei trei bărbați au rămas blocați în plăcile de granit cu greutate de peste 1.5 tone. Angajații IGSU au efectuat operativ operațiunea de deblocare, utilizând echipament specializat din dotare, reușind să salveze doi bărbați și să recupereze corpul neînsuflețit a persoanei decedate.

Potrivit IGSU în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 59 situații de risc.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
Следите за нами на Facebook Подпишитесь на нас на Youtube
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x