Dosar penal în cazul tragediei de la Bălți

Dosar penal în cazul incidentulului din municipiul Bălți, în urma căruia un un tânăr a murit, iar alte două persoane au fost rănite.

Potrivit portalului cotidianul.md, polițiștii și procurorii au deschis o cauză penală pentru faptul încălcării regulilor de protecție a muncii. Infracțiunea se pedepseşte cu până la 6 ani de pușcărie, cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de până la trei ani.

Amintim că în seara zilei de 15 septembrie, în jurul orei 20.00, pe teritoriul unei întreprinderi de pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Bălți, un tânăr în vârstă de 25 ani a murit, iar alte două persoane au ajus la spital, după ce peste ele au căzut mai multe plăci de granit, în timp ce se încerca descărcarea acestora din remorca unui camion.

Toți cei trei bărbați au rămas blocați în plăcile de granit cu greutate de peste 1.5 tone. Angajații IGSU au efectuat operativ operațiunea de deblocare, utilizând echipament specializat din dotare, reușind să salveze doi bărbați și să recupereze corpul neînsuflețit a persoanei decedate.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
Следите за нами на Facebook Подпишитесь на нас на Youtube
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x