Un nou partid a apărut pe arena politică din Republica Moldova. Vezi cum se numește acesta

Un nou partid a fost înregistrat în Republica Moldova. Este vorba despre Partidul Politic PONA (Pentru Oameni, Natură și Animale), condus de Ion Dron.

„După aproape trei ani de procese de judecată, am intrat în posesia Deciziei Agenției Servicii Publice de înregistrare a Partidului Politic PONA (Pentru Oameni, Natură și Animale). Țin să mulțumesc pe această cale celor care au fost alături pe tot acest parcurs”, a scris Ion Dron pe pagina sa de Facebook.

„Noi suntem altfel fiindcă: 1. Am reușit înregistrarea formațiunii cu un număr de numai 7 membri fondatori; 2. Am reușit în fața Curții Constituționale să convingem că pragul de 4000 de semnături și principiul administrativ teritorial de formare partidului, până la înregistrarea lui, sunt criterii neconstituționale și în contrasens cu Convenția Europeană; 3. Am reușit, fără a fi la putere, să aducem șansa și pentru cei care nu au mulți bani pentru a fonda un partid, dar vor să se implice”, a mai scris Ion Dron.

Pe lângă prosperitatea oamenilor, noul partid va pleda pe termen lung și pentru ființele nevorbitoare, „care la fel suferă atunci când sunt lovite sau abandonate”, a declarat liderul noii formațiuni.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
Следите за нами на Facebook Подпишитесь на нас на Youtube
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x