Ion Chicu nu va fi tras la răspundere pentru nunta fiului său

Ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu, spune că nu a fost luată nicio decizie privind sancționarea prim-ministrului sau a administrației localului unde ar fi avut loc nunta sau cum spune premierul „o masă de sărbătoare”.

Într-un interviu pentru Pro TV Chișinău, Ministrul Afacerilor Interne, a dat de înțeles că poliția nu are timp să investigheze acest moment, pentru că, până acum, s-au produs multe crime excepțional de grave și care ar treburi investigate în primul rând.

Amintim că în cadrul emisiunii „Punctul pe AZI” de la postul de televiziune TVR Moldova, Ion Chicu, a ținut să menționeze că la data de 28 august a fost un eveniment la care au participat doar rudele, dar nu o nuntă cum s-a scris în presă. Regulile instituite de Comisia Națională Extraordinară în sănătatea publică nu au fost încălcate deloc, a mai spus acesta. Chiar dacă în acea perioadă nunțile erau interzise în Republica Moldova.

Jurnaliștii de la proiectul media CU SENS au publicat, pe 29 august, o înregistrare video făcuta la Vinăria Poiana, unde ar fi avut loc nunta respectivă. În imagini a fost surprins și primil dans al mirilor. Potrivit sursei citate, „toate drumurile de acces către restaurant au fost împânzite de agenți de pază, care au restricționat accesul jurnaliștilor, inclusiv, pe drumuri publice”.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
Следите за нами на Facebook Подпишитесь на нас на Youtube
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x