/VIDEO/ Trei bărbați înarmați cu o pușcă și o macetă au dat buzna într-o benzinărie din raionul Sângerei

Scene ca în filmele de acțiune în satul Rădoaia din raionul Sângerei. Trei indivizi înarmați cu o pușcă și o macetă au dat buzna într-o benzinărie, au cumpărat băuturi alcoolice, le-au consumat, iar apoi au adormit cu tot cu arme la terasa stației de alimentare.

Oamenii legii au fost anunțați despre incident luni, 21 septembrie. Indivizii ar fi venit la stație cu o motocicletă, aceștia au intrat în magazin cu armele și au procurat alcool. După ce au ieșit din clădire, ei s-au îndreptat spre terasă, unde au consumat băuturile.

A doua zi, dimineața, operatorul benzinăriei a depistat indivizii că dormeau la masă, cu armele lângă ei. După mai multe tentative nereușite de ai trezi, acesta a luat armele și le-a dus după clădire. La scurt timp, bărbații s-au trezit, și-au luat armele, după care au plecat în sat.

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Sângerei, Ina Moscaliuc, a comunicat pentru TVN.md, că făptașii au fost identificați, aceștia s-au dovedit a fi locuitori ai raionului Sângerei. Pe cazul dat a fost pornită o procedură contravențională pentru procurarea, păstrarea, purtarea, folosirea, repararea sau comercializarea ilegală a armelor neletale care fac obiectul declarării sau altor arme nesupuse autorizări.

Pentru fapta comisă, indivizii riscă amendă de până la 4.500 de lei

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram

Video: cotidianul.md

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
Следите за нами на Facebook Подпишитесь на нас на Youtube
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x