Doar o singură persoană va fi amendată în cazul inaugurării toaletei din raionl Râșcani

După inaugurarea toaletei cu mare fast pe timp de pandemie în satul Hiliuți din raionul Râșcani, doar șefa gimnaziului, Ana Matei, s-a ales cu un proces verbal, pentru că ar fi organizat evenimentul cu încălcarea măsurilor anti-COVID-19.

Informația a fost oferită pentru portalul Cotidianul.md de către șeful Centrului de Sănătate Publică Bălți, Veaceslav Chișlari. Acesta a mai subliniat că celelalte persoane n-au fost implicate în partea organizatorică a acțiunii.

Amintim că președintele raionului, Vasile Secrieru, deputatul socialist Vladimir Mizdrenco, primarul satului, Sandu Alexandru, dar și directoarea instituției de învățământ s-au înghesuit în ușa toaletei de la gimnaziul din localitate pentru a inaugura grupul sanitar.

O fotografie de la inaugurarea grupului sanitar a fost publicată pe pagina de Facebook a președintele raionului. Pe imagine apar doi elevi îmbrăcați în uniformă școlară, ținând o panglică roșie, care urmează a fi tăiată de patru persoane publice. Din imagine se mai vede că doar primarul satului poartă mască, însă distanța fizică nu este respectată.

După ce imaginile de la „micul eveniment” au devenit virale pe internet, ajngând chiar și în presa din România, fotografia, care a provacat sute de critici, a fost ștearsă de pe pagina oficialului.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
Следите за нами на Facebook Подпишитесь на нас на Youtube
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x