Noi detalii în cazul bărbaților care au dat buzna într-o benzinărie din raionul Sângerei înarmați cu o pușcă și o macetă

Noi detalii în cazul indivizilor, care au intrat înarmați cu o pușcă și o macetă într-o benzinărie din satul Rădoaia, raionul Sângerei.

Potrivit oamenilor legii, bărbații se cunoșteau cu operatorul staței de alimentare și nu aveau careva intenții huliganice. Armele, care au fost prezente la indivizi, urmează a fi îndreptate la Direcția Nord a Centrului Tehnico-Criminalistic și Expertize Judiciare IGP al MAI.

În urma unor percheziții, polițiștii au depistat și ridicat de la domiciliul unuia dintre cei trei făptași, un obiect asemănător cu o armă confecționat total din lemn, un obiect asemănător cu un pistol confecționat din metal vizual, fără mecanisme de dare a focului, un cuțit cu lamă lungă, un binoclu și un toc pentru pistol, care din spusele ultimului le-a procurat din Germania.

Aintim că oamenii legii au fost anunțați despre incident luni, 21 septembrie. Indivizii ar fi venit la stație cu o motocicletă, aceștia au intrat în magazin cu armele și au procurat alcool. După ce au ieșit din clădire, ei s-au îndreptat spre terasă, unde au consumat băuturile și au adormit cu ele lângă ei.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
Следите за нами на Facebook Подпишитесь на нас на Youtube
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x