/VIDEO/ Un profesor din orașul Ocnița își îndeamnă elevii să o voteze pe Maia Sandu la prezidențiale

Lecție de politologie la un liceu din orașul Ocnița. Un profesor de educație fizică își îndeamnă discipolii să o voteze pe Maia Sandu la alegerile prezidențiale.

Potrivit unei înregistrări video, care a devenit virală pe internet, învățătorul le spune elevilor că dacă ei nu vor merge la vot, atunci bătrânii le vor decide soarta.

„Pe mine asta mă enervează, că idioții ăștia de 78-80 și ceva de ani, altfel nu le poți zice, se duc și votează și hotărăsc soarta voastră. Iaca ei hotărăsc soarta voastră pe cel puțin patru ani înainte. Da ăștia, ai voștri, de 18, 19, 20 de ani, în ziua alegerilor, o să iasă la șașlâc”, spune profesorul.

Video-ul scandalos a ajuns subiect de discuție și la ședința Guvernului. Ion Chicu a condamnat gestul învățătorului și a îndemnat cadrele didactice să-și exercite obligaţiile de bază.

„Salut și susțin măsurile întreprinse de Ministerul Educației pentru a diminua implicarea școlilor în procesele politice și îngrădirea copiilor de aceste imixtiuni politice. Politicul nu are ce căuta în școli. Azi, avem un caz ieșit din comun, cu performanța unui pedagog din Ocnița, care încalcă, în opinia noastră, orice cod posibil, nemaivorbind de limbajul pe care-l utilizează. Vă rog să analizați situațiile. Să întreprindeți toate măsurile”, l-a anunțat Ion Chicu pe ministrul Educației, Igor Șarov.

Întrebată ce părere are despre video-ul scandalos, Maia Sandu a răspuns că nu l-a văzut, în schimb a menționat că Igor Dodon folosește resursele statului ca să-și facă campanie electorală.

„N-am auzit așa ceva. De fapt, Dodon folosește resursele statului ca să-și facă campanie și pe poze se vede cum își face, fotografiindu-se alături de copii”.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram

Un profesor de educația fizică de la liceul Mihai Sadoveanu din orașul Ocnița a decis să predea o lecție de politologie elevilor

Un profesor de educația fizică de la liceul Mihai Sadoveanu din orașul Ocnița a decis să predea o lecție de politologie elevilor. Acesta își îndeamnă discipolii să o voteze pe Maia Sandu

Опубликовано TV N Среда, 23 сентября 2020 г.
Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
Следите за нами на Facebook Подпишитесь на нас на Youtube
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x