/VIDEO/ Mai multe nereguli depistate la o firmă de producere a apei minerala din municipiul Bălți

Un agent economic din municipiul Bălți, specializat pe producerea, depozitarea și comercializarea apei minerale carbogazoasă, a fost documentat este documentat de oamenii legii fiind suspectat că ar activa ilicit și în condiții antisanitare.

În timpul percheziției efectuate la secția de producere, polițiștii au depistat și ridicat peste 800 de butelii pline cu apă carbogazoasă, a câte 2 litri fiecare, făra acte de provenienţă. Tot acolo au găsite  204 butelii goale destinate pentru apă, 800 de tichete pentru sticle, 500 accesorii pentru asamblarea buteliilor cu sifon, 13 butelii pentru bioxid de carbon și utilaj improvizat pentru îmbutelierea produsului.

De asemenea, s-au depistat încălcări ale normelor sanitare, iar actele de provenienţă a produselor nu au fost prezentate. Marfa, în sumă totală de aproximativ 80.000 de lei, a fost ridicată și urmează a fi supusă expertizei de specialitate.

Agentul economic riscă să-i fie sistată activitatea și să achite o amendă de 6.000 lei pentru încălcarea regulilor de comerţ și 15.000 lei pentru achiziţionarea, păstrarea, transportarea şi comercializarea ilegală a valorilor materiale.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
Следите за нами на Facebook Подпишитесь на нас на Youtube
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x