Magazinul Kaufland acum și în orașul Bălți

Magazinul Kaufland și-a deschide ușile pentru locuitorii municipiului Bălți și oaspeții orașului. De astăzi, cumpărătorii sunt așteptați cu mare plăcere în noul magazin din Bălți, amplasat pe strada Decebal 130A.

Noul magazin oferă clienților o gamă largă de produse la cel mai bun raport calitate – preț. Kaufland acordă o atenție sporită prospețimii și, de aceea, asigură zilnic livrări de produse proaspete precum legume, fructe, lactate, carne, mezeluri. Pe rafturile magazinelor veți găsi o gamă de peste 3.700 de articole, achiziționate de la producători și furnizori locali, sortiment care în procesul de dezvoltare a companiei în Republica Moldova va fi completat continuu.

Foto Magazinul Kaufland acum și în orașul Bălți 1 24.07.2021

În magazin se mai găsește o vitrină cu servire asistată, brutărie, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie (articole de parfumerie și de toaletă).

Foto Magazinul Kaufland acum și în orașul Bălți 2 24.07.2021

În galeria comercială din cadrul magazinului clienții găsesc o farmacie, un tabac shop, precum și o cofetărie. În exteriorul magazinului, Kaufland pune la dispoziția clienților un punct Grill, cu preparate gustoase, pregătite pe loc, pentru cei care vor să ia masa rapid.

Foto Magazinul Kaufland acum și în orașul Bălți 3 24.07.2021

Kaufland Bălți este dotat și cu un aparat de reciclare TOMRA pentru trei tipuri de ambalaje: PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru). Aparatul este de tip self-service și recompensează clienții care reciclează ambalajele cu un voucher de reducere ce poate fi folosit pentru anumite produse din cadrul promoțiilor din magazin.

„Acum un an am deschis primele două magazine în Republica Moldova, iar astăzi celebrăm acest eveniment cu deschiderea a unui nou magazin în nordul țării, în Municipiul Bălți. Ne bucurăm că împreună cu oamenii buni care fac parte din echipa Kaufland le vom oferi locuitorilor din regiune o nouă experiență de cumpărături bazată pe calitate, diversitate de produse, dar și noi standarde de lucru, salarii mai bune și beneficii pentru angajați, grijă pentru mediu și responsabilitate socială față de comunitatea în care activăm. Planurile noastre de dezvoltare nu se opresc aici, ci, în ton cu dinamismul care ne caracterizează, o vom continua în întreaga țară”, a spus Dona Răpciuga, Director Executiv Kaufland Moldova.

Magazinul Kaufland Bălți este construit în linie cu cele mai moderne standarde de design și beneficiază de o amenajare aparte, astfel încât clientul să aibă parte de o experiență plăcută, simplificată și rapidă la cumpărături. Cumpărătorii sunt așteptați între orele 7.00 – 23.00, de luni până duminică.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
Следите за нами на Facebook Подпишитесь на нас на Youtube
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x