/VIDEO/ O tânără a fost „răpită” la o stație de așteptare din Bălți. Agresorii aveau cagule pe cap și o armă de tip „Kalașnicov”

Patru tineri cu vârste cuprinse între 16 și 24 de ani, originari din raioanele Sângerei și Ștefan Vodă, au fost reținuți de polițiștii din Bălți, după ce au organizat un „experiment social” de prost gust.

În seara zilei de miercuri, 23 septembrie, în jurul orei 18.50, pe o stradă centrală din orașul Bălți, sub ochii mai multor persoane, a apărut un Mercedes negru, cu numere străine de înmatriculare, din care au ieșit doi bărbați cu cagule pe cap, înarmați cu un automat „Kalașnikov” și un pistol, răpind o tânără dintr-o stație de așteptare.

Oamenii legii au fost anunțați despre acest caz de o persoană speriată care a fost martor la scenă petrecută. Angajații Inspectoratului de poliție Bălți au înregistrat imediat cazul.

La scurt timp, mașina a fost identificată și stopată pe o stradă din oraș. În aceasta se patru tineri și fata „reținută”.

Tinerii aveau la ei un un obiect asemănător cu un automat „Kalaşnikov” și un pistol, dar ambele din plastic, precum şi trei cagule negre, din material textil. Persoanele au fost însoțite la IP Bălţi pentru stabilirea tuturor circumstanţelor.

Tinerii au declarat oamenilor legii că au încercat să facă un experiment social, pentru a verifica vigilența cetățenilor în asemenea situații. Polițiștii au mai stabilit că făptașii au mai înscenat pe străzile din Bălți încă trei asemenea cazuri.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală pentru huliganism. Inspectoratul General al Poliției solicită cetățenilor să nu repete asemenea acțiuni, care pot degenera în cazuri grave.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
Следите за нами на Facebook Подпишитесь на нас на Youtube
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x