/FOTO/ Grav accident în raionul Râșcani. Trei persoane au decedat, printre care și un copil de numai trei luni

Grav accident de circulație în raionul Râșcani. După o ceartă în familie, un bărbat s-a ciocnit cu mașina în primul automobil întâlnit pe traseu. Trei persoane au decedat, printre care și o fetiță de numai 3 luni.

În noaptea zilei de luni, la ora 00.05, la Inspectoratul de poliție Bălți a parvenit un apel telefonic al unei femei din Bălți. Aceasta a comunicat că în urma unui conflict în familie, soţul ei a urcat la volanul unei mașini de marca Skoda Octavia și s-a deplasat într-o direcție necunoscută. Acesta era în stare de ebrietate și amenința că se va sinucide.

Exact în același moment, Inspectoratul de Poliție Rîșcani a fost informat despre producerea unui grav accident de circulație, la intrarea în satul Corlăteni.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că automobilul de marcă Skoda Octavia a ieșit pe contrasens și s-a ciocnit frontal cu o Toyota Auris.

Șoferul Skodei, un bărbat în vârstă de 33 de ani, a decedat la fața locului. Tot în momentul impactului a decedat și conducătorul auto al Toyotei, în vârstă de 28 de ani, dar și fetița acestuia de numai 3 luni.

Soția șoferului și verișorul acesteia, care se aflau în calitate de pasageri în automobilul Toyota au fost transportați de urgență la Spitalul Clinic Bălți.

Tot la faţa locului a fost identificat un conducător auto, martor la cele întâmplate. Acesta a spus polițiștilor că, până la ciocnirea automobilelor, conducătorul Skodei se deplasa cu viteză, i-a semnalat din faruri să-i cedeze trecerea, chiar dacă traseul era liber şi la o distanţă de 400 metri după efectuarea depăşirii a avut loc impactul.

La moment oamenii legii investighează toate circumstanțele accidentului.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
Следите за нами на Facebook Подпишитесь на нас на Youtube
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x