Igor Dodon, după ce în Republica Moldova s-au înregistrat recorduri de infectări cu COVID-19: Sistemul medical face față

În timp ce în Republica Moldova se înregistrează recorduri absolute la infectarea cu noul coronavirus, iar medicii ne mor, Igor Dodon, susține că țara noastră face față situației grave provocate de pandemie.

O asemenea declarație a fost făctă de către șeful statului, după ședința de lucru cu președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi și cu prim-ministrul, Ion Chicu.

„Evident că noi suntem îngrijorați de numărul de cazuri care s-a înregistrat săptămâna trecută. Vreau să vă informez că sistemul medical este pregătit, face față acestei situații. Locuri în spitale sunt. Situația este gestionată de către sistemul medical”, a declarat Igor Dodon.

Totodată, șeful statului a dat asigurări că țara noastră are destule medicamente și teste pentru a face față situației grave cauzată de pandemie. Asta cu toate că, zilnic în Republica Moldova se efectuează numai până la 3000 de teste.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
Следите за нами на Facebook Подпишитесь на нас на Youtube
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x