/FOTO/ „Drumuri bune” doar că pe jumătate în satul Rublenița din raionul Soroca

Locuiesc pe aceeași stradă, dar unii se pot bucura de drum, pe când alții nu. Este vorba despre locuitorii satului Rublenița din raionul Soroca. Autoritățile locale au asfaltat trei porțiuni de drum, dar fiecare porțiune asfaltată nu depășeste distanța de 170 de metri.

Pentru drumurile din satul Rublenița au fost alocate 1,2 milioane de lei din programul „Drumiri bune”.

Contactat de Ziarul Național, primarul satului Vitalie Muntean, a răspuns în felul următor: „Câți bani ne-a dat Guvernul, atâta s-a făcut. Este vorba despre 1,2 milioane de lei. Trei drumuri am asfaltat și toate s-au oprit așa. Cele trei drumuri au fost selectate anterior în cadrul ședințelor Consiliului local, când pe timpul Guvernului Filip s-au anunțat 3,5 milioane de lei pentru 1,5 kilometri de „drumuri bune” de la Rublenița. Apoi a venit Guvernul Sandu și s-a stopat tot.”

„Ulterior am primit un milion de lei și cum puteam să tăiem? Încearcă să nu faci drumul celor care le-ai promis… Și am decis să facem câte o porțiune de pe toate cele trei drumuri ca să-i mulțumim pe toți”, a explicat primarul pentru Ziarul Național.

La moment, „Drumurile bune” din satul Rublenița măsoară aproximativ 500 de metri.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.