/VIDEO/ Sute de plante de cânepă special cultivate, depistate și ridicate în orașul Soroca

Peste 600 plante de cânepă semiuscate și mai multe recipiente pentru consumul substanțelor narcotice, au fost depistate și ridicate în orașul Soroca. Descoperirea a avut loc în urma percheziționării a trei locații, unde exista informația precum că proprietarii ar fi implicați în diverse activități ilicite.

Oamenii legii au inițiat un șir de măsuri investigative în cadrul cauzei penale, pornite acum o lună, timp în care s-a monitorizat activitatea a trei locuitori ai orașului Soroca.

Deoarece cei trei bărbați cu vârste cuprinse între 30 și 40 ani au dat bir cu fugiții, a fost nevoie de intervenția angajaților de la Detașamentul Situațiilor Excepționale Soroca și Inspectoratul de Poliție Soroca pentru a facilita accesul în locuințe.

Ca urmare a măsurilor efectuate, într-un garaj au fost depistate opt rânduri de sfori pe care erau agățate 665 de plante canabis semiuscate, îngrijite și special cultivate, cât și ridicate recipiente utilizate pentru consumul de substanțe narcotice.

Echipa de anchetă continuă cercetările pe cazul dat sub toate aspectele legale, în vederea elucidării circumstanțelor și reținerii persoanelor implicate.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
Следите за нами на Facebook Подпишитесь на нас на Youtube
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x