/VIDEO/ Studenții vor susține câte două examene pe semestru

Evaluarea periodică obligatorie a competențelor studenților, introdusă recent în sistemul de învățământ superior, a stârnit reacții contradictorii la Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți.

În timp ce studenții se plâng că vor susține câte două examene pe semestru la fiecare unitate de curs, profesorii, spun că aceste examinări vor ajuta studenții să memoreze mai bine materia predată. Tutuși, unii studenți au susținut noua schimbare.

Media finală a obiectului va fi constituită deja din trei note: două note primite la examene și media acumulată pe parcursul semestrului. Prima examinare este planificată pentru ultima săptămână a lunii octombrie.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Studenții vor susține câte două examene pe semestru

Evaluarea periodica obligatorie a competențelor studenților, introdusă recent în sistemul de învățământ superior, a stârnit reacții contradictorii. În timp ce studenții se plâng că vor susține câte două examene pe semestru la fiecare unitate de curs, profesorii, însă, spun că aceste examinări vor ajuta studenții să memoreze mai bine materia. Prima examinare este planificată pentru ultima săptămână a lunii octombrie.

Опубликовано Nord-Media Понедельник, 5 октября 2020 г.

Video: facebook/nordmedia.md

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
Следите за нами на Facebook Подпишитесь на нас на Youtube
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x