/VIDEO/ Ministrul Apărării, Alexandru Pînzari, a efectuat o vizită de lucru la Bălți

Ministrul Apărării, Alexandru Pînzari, a efectuat o vizită de lucru în Brigada de infanterie motorizată „Moldova” din municipiul Bălți.

Oficialul a verificat cum decurge activitatea unității și a efectivului, a discutat cu militarii și angajații civili despre provocările serviciului militar și dificultățile pe care le întâmpină în desfășurarea procesului de instruire în contextul pandemiei COVID-19, iar la final a luat prânzul cu soldații în termen.

„În calitate de ministru al Apărării, consider că este importantă verificarea regulată a fiecărei unități militare, pentru a afla din prima sursă despre problemele existente. În Brigada „Moldova” mi-am dorit, în primul rând, să mă întâlnesc cu soldații în termen și militarii prin contract ai unității, unde am discutat mai multe subiecte referitor la ajustarea programului zilnic de activitate în conformitate cu cerințele autorităților legate de prevenirea Covid-19, dar și condițiile de cazare, alimentație și echipare. M-am convins că unitatea activează conform planului stabilit și respectă toate măsurile de protecție pentru a nu admite cazuri de îmbolnăvire”, a concluzionat ministrul Apărării.

În cadrul vizitei, au fost prezentate și 20 de unități de tehnică militară, din dotarea brigăzii, recent reparate și recondiționate de efectivul tehnic.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Video: army.md

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
Следите за нами на Facebook Подпишитесь на нас на Youtube
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x