Noi detalii despre copilul ajuns la reanimare după un incident la o piscină din Bălți. Cazul se află pe masa procurorilor

Noi detalii în cazul copilului în vârstă de 13 ani, carea ajuns în stare gravă la spital, după un incident la o piscină din orașul Bălți. Adolescentul ar fi fost lovit de o femeie care, fără a se asigura, a alunecat de pe tobogan peste minor. Copilul a fost internat aproximativ o lună în spital.

Minorul a fost transportat de urgență la spital. În urma păliturii acesta s-a ales cu ficatul și plămânii afectați. Peste două zile de la incident, purtătorul de cuvânt al spitalului din Bălți, Mihaela Petrov, a comunicat pentru TVN.md, că minorul a fost operat și se afla internat în Secția de reanimare a departamentului de Pediatrie.

Medicii au mai stabilit că minorului i-a mai fost afectată diafragma, iar pe fonul problemelor de sănătate, copilul a făcut și pneumonie. Pentru că starea pacientului se agravase, acesta a fost transferat la Institutul Mamei și Copilului din Chișinău. Adolescentul a fost deja externat, însă are nevoie de o perioadă mai lungă pentru reabilitare.

După ce cazul a fost mediatizat, inclusiv și de portalul TVN.md, oamenii legii s-au autosesizat și au inițiat o cauză penală. Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Bălți, Eugenia Molceanov, a comunicat pentru portalul nostru că la moment, cazul se află pe masa procurorilor.

Dacă va fi găsită vinovată, femeia care a accidentat minorul, riscă până la doi ani de închisoare.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
Следите за нами на Facebook Подпишитесь на нас на Youtube
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x