/VIDEO/ Un căruțaș din raionul Briceni a fost reținut în timp ce transporta ilegal 200 de butelii cu alcool ascunse în snopi de porumb

Un căruțaș din satul Medveja, raionul Briceni, în vârstă de 45 ani, a fost reținut în timp ce transporta ilegal 200 de butelii cu alcool, camuflate în snopi de porumb.

Reținerea în flagrant a conaționalului a fost posibilă în urma valorificării unei informații operative. La 500 de metri de frontieră, oamenii legii au oprit o căruță, încărcată cu strujeni de porumb. Căruțașul s-a abținut de a răspunde polițiștilor de frontieră la întrebarea dacă transportă alte bunuri decât strujeni.

În acest sens, a fost luată decizia verificării căruței și ca rezultat s-au depistat 10 saci ticsiți cu butelii din plastic a câte 1,5 litri fiecare. Au fost numărate 200 de recipiente pline cu lichid incolor, cu miros specific de alcool etilic.

Cantitatea de alcool a fost ridicată și depozitată la sediul SPF Larga, până la luarea unei decizii în cauză, iar pe numele bărbatului as fost inițiată o cauză penală. Polițiștii de frontieră continuă cercetările.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
Следите за нами на Facebook Подпишитесь на нас на Youtube
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x