Un sector de poliție din raionul Briceni a fost modernizat conform standardelor europene

Un sector de poliție modernizat și-a redeschis ușile pentru locuitorii satului Corjeuți și altor șase primării din apropiere.

Polițiștii din localitatea Corjeuți a raionului Briceni, vor beneficia de tehnică performantă și spații moderne de lucru, după ce sectorul de poliție a fost renovat și dotat în conformitate cu cerințele internaționale și bunele practici în domeniu, asigurând tuturor cetățenilor acces liber și transparent la servicii polițienești de calitate.

Sectorul de poliție vine să faciliteze cooperarea dintre comunitate și poliție, prin realizarea activităților polițienești, precum și organizarea diferitor activități de educare și suport comunitar, obiectiv realizat printr-o comunicare permanentă cu cetățeanul în vederea soluționării problemelor.

Polițiștii care activează în Sectorul nr.2 Corjeuți deservesc opt localități din cadrul a șase primării Corjeuți, Tabani, Caracușenii-Vechi, Tețcani, Beleavineț și Bogdănești, cu o populație de aproximativă 20.500 persoane.

Renovarea sediului a fost posibilă grație suportului oferit de Uniunea Europeană, în cadrul Strategiei de Dezvoltare a Poliţiei pentru anii 2016 – 2020, orientat spre activitatea polițienească comunitară, iar costul lucrărilor a constituit aproximativ 960 mii lei.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
Следите за нами на Facebook Подпишитесь на нас на Youtube
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x