Un bărbat din raionul Sângerei a înjunghiat două femei, după care și-a înfipt cuțitul în regiunea inimii

Caz neobișnuit în satul Cubolta din raionul Sângerei. Un bărbat în vârstă de 40 ani, a înjunghiat două femei, după care s-a înfipt în regiunea inimii.

Incidentul s-a produs în seara zilei de vineri, 9 octombrie, în jurul orei 17.00. Oamenii legii au stabilit că bărbatul, împreună cu o femeie în vârstă de 64 ani, se aflau în ospeție la o altă femeie în vârstă de 68 ani. Aceștia consumau împreună băutori alcoolice, iar la un moment dat întrei ei s-a iscat un conflict.

Bărbatul a luat un cuțit de bucătărie și i-a aplicat femeii în vârstă de 64 ani, multiple lovituri în regiunea mâinii și a feței, iar pe cealaltă femeie în vârstă de 68 ani a lovit-o în regiunea gâtului. După cele întâmplate, bărbatul a fugit acasă și s-a înjunghiat cu un alt cuțit în regiunea inimii.

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Sângerei, Ina Moscaliuc, a comunicat pentru TVN.md, că în urma leziunilor primite toate trei persoane au fost transportate la spital.

Pe acest caz oamenii legii au pornit o cauză penală. La moment se stabilesc toate circumstanțele producerii incidentului.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
Следите за нами на Facebook Подпишитесь на нас на Youtube
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x