Ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu s-a reinfectat de COVID-19

Ministrul Afacerilor Interne al Republicii Moldova, Pavel Voicu, s-a reinfectat de COVID-19. Acesta se află în secția de reanimare.

Despre acest lucru, a anunțat chiar șeful MAI, într-o postare pe pagina sa oficială de Facebook. El a mai scris că starea de sănătate s-a îmbunătățit și speră în curând să revină la muncă.

„În legătură cu informațiile publicate pe rețelele de socializare, în legătură cu starea mea de sănătate vin cu o precizare pentru a nu lăsa loc de unele interpretări. În luna septembrie am depistat o problemă de sănătate care a provocat brusc slăbirea imunității, iar din acest motiv am devenit vulnerabil în fața infecției cu COVID-19. Săptămâna trecută, după efecturea testului am fost confirmat pozitiv la coronavirus. La moment sunt internat în spital, în Secția de reanimare și urmez tratamentul. Starea sănătății mele s-a îmbunătățit și sper că în timpul apropiat voi reveni la muncă”, a scris ministrul pe rețeaua de socializare.

Amintim că Pavel Voicu a mai fost confirmat odată pozitiv la COVID-19. Despre acest lucru, șeful MAI-ului la fel a anunțat într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
Следите за нами на Facebook Подпишитесь на нас на Youtube
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x