Controversatul om de afaceri, Mihail Aizin, decorat recent de Igor Dodon cu ordinul „Gloria Muncii” a fost răpus de COVID-19

Contraversatul om de afaceri, Mihail Aizin, decorat recent de șeful statului cu ordinul „Gloria Muncii” a fost răpus de COVID-19.

Anunțul a fost făcut de echipa unei rețele de supermarketuri, al cărei proprietar era. Anterior, presa a scris că Aizin a fost testat pozitiv la COVID-19 și se afla în stare gravă la spital.

Șeful statului, Igor Dodon, se pare că nu cunoaștea pe cine decorează cu ordinul „Gloria Muncii”. O asemenea declarație a vinit din partea Președenției, după ce controversatul om de afaceri, Mihail Aizin, alias Kitaeț, cunoscut în anii ‘90 ca lider al unui grup criminal organizat, a fost decorat de președintele țării cu distincția dată.

Serviciul de presă al Președinției a declarat pentru mass-media că președintele nu cunoaște toate persoanele recomandate.

„Distincțiile de stat se oferă conform selecțiilor și propunerile făcute de diverse comisii. Președintele nu cunoaște toate persoanele recomandate. Nu cunoaște nici această persoană, pentru a se expune în privința sa. Președintele se va informa în privința acestui caz separat”, se arătă într-un  răspuns remis presei.

Din păcate, Igor Dodon nu a mai revenit cu un răspus asupra acestui caz.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x