Andrei Năstase îi amintește Maiei Sandu despre o datorie mai veche

Candidatul Platformei Demnitate și Adevăr, la alegerile prezidențiale, Andrei Năstase, îi aduce aminte președintei PAS, Maiei Sandu, despre o datorie mai veche.

Andrei Năstase îi sugerează Maiei Sandu să se retragă din cursa pentru fotoliul de președinte, la fel cum a făcut-o el în 2016, în favoarea ei. Declaraţiile au fost făcute de către președintele Platformei DA, în cadrul unei emisiuni televizate.

„Era foarte bine dacă și în această campanie, la fel ca și în 2016, ne-am fi susținut reciproc, am fi mers cu un singur candidat, așa cum am stabilit de comun acord în iunie 2019 că voi fi susținut de doamna Sandu, dar mai este timp până la data de 15 octombrie. Bine, se poate și mai târziu, dar zic că dacă eu am făcut-o pe 15 octombrie și m-am retras și am susținut-o pe doamna Sandu, de ce n-ar face-o și ea anul acesta?”, a declarat Andrei Năstase la emisiunea „Cutia Neagră” de la TV8.

Amintim că în campania electorală din 2016, Andrei Năstase s-a retras din cursă în favoarea contracandidatei sale Maia Sandu.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
Следите за нами на Facebook Подпишитесь на нас на Youtube
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x