Un alt medic din raionul Soroca a fost răpus de COVID-19

Șeful Secție epidemiologie din cadrul Centrului de Sănătate Publică Soroca, Nicolae Gorcinschi, a trecut în neființă. Acesta s-a stins din viață în urma complicațiilor provocate de COVID-19.

„Cu profund regret, colectivul Agenției Naționale pentru Sănătate Publică exprimă sincere condoleanțe și compasiune familiei și prietenilor, în legătură cu trecerea în neființă, la 13 octombrie 2020, a domnului Nicolae Gorcinschi, medic epidemiolog, șef Secție epidemiologie din cadrul Centrului de Sănătate Publică Soroca, din cauza infecției COVID-19”, se arată într-un mesaj al ANSP.

Imediat după absolvire, Nicolae Gorcinschi, a activat ca medic igienist, apoi ca șef al secției epidemiologie în cadrul Centrului de Sănătate Publică din Soroca. După crearea Agenției Naționale pentru Sănătate Publică și până la stingerea din viață a activat ca medic epidemiolog și șef al secției epidemiologie din cadrul Centrului de Sănătate Publică Soroca.

Activitatea profesională a lui Nicolae Gorcinschi a fost apreciată pe parcurs cu diplome și distincții din partea Ministerului Sănătății, Consiliului Raional Soroca și a Primăriei orașului Soroca.

Până la moment, 42 de lucrători medicali au pierdut lupta cu infecția COVID-19.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
Следите за нами на Facebook Подпишитесь на нас на Youtube
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x