/AUDIO/ Experiment Ziarul de Gardă: Oamenii sunt telefonați și întrebați dacă îl susțin pe Igor Dodon la prezidențiale

În ultimele zile tot mai multe persoane raportează că sunt telefonate de persoane, parte a unui oarecare Centru de investigare a opiniei publice și care vor să afle dacă cetățenii „îl susțin în continuare pe președintele Igor Dodon” și dacă cunosc că acesta „este cel mai bine cotat” dintre candidații înscriși în cursa electorală.

Acest instrument a stârnit indignare în rândul cetățenilor, care au raportat mai multe cazuri Ziarului de Gardă. În acest sens, redacția ziarului a realizat un experiment și a telefonat pe un număr de la care oamenii susțin că primesc apeluri. Reprezentantul staff-ului electoral al lui Dodon a adresat câteva întrebări despre alegerile prezidențiale dar și despre Igor Dodon, neștiind că de fapt vorbește cu un reporter.

Cetățenii susțin că în ultimele zile au fost chestionați telefonic de indivizi, care susțin că fac parte din Centrul de investigare a opiniei publice. Aceștia nu prezintă date despre scopul chestionării sau cine finanțează sondajul, în schimb întreabă cetățenii dacă „îl susțin în continuare pe președintele Igor Dodon”. 

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Sursa: Ziarul de Gardă

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
Следите за нами на Facebook Подпишитесь на нас на Youtube
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x