Consumatorii „CET-Nord” SA pot cere să fie conectați la căldură

Locuitorii din Bălți își pot conecta locuințele la agentul termic. În urma procesului de modernizare, „CET-Nord” SA, cel mai mare furnizor de căldură din oraș, a recăpătat posibilitatea de a livra energia termică la necesitatea consumatorului.

Noile utilaje puse în funcțiune de furnizorul de căldură îi permite să inițieze livrarea agentului termic independent de prevederile Regulamentului ANRE cu privire la începerea sezonului de încălzire. Mai mult, locuitorii orașului conectați la sistemul centralizat de încălzire pot beneficia de căldură în lipsa unei dispoziții din partea autorităților locale.

Furnizorul de căldură a inițiat deja procedura de conectare a grădinițelor, școlilor și spitalelor la sistemul centralizat de termoficare, potrivit dispoziției primarului din 15 octombrie.

Gestionarii fondului locativ pot solicita livrarea agentului termic către consumatori printr-o cerere depusă la furnizorul de căldură. Specialiștii vor întreprinde toate măsurile pentru a începe livrarea căldurii imediat ce va exista o cerere în acest sens.

„CET-Nord” SA asigură cu energie termică peste 32.000 de consumatori, 35 de școli, 22 de grădinițe, nouă instituții medicale și 475 de agenți economici din Bălți.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x