/VIDEO/ Doi bărbați din raionul Briceni care transportau produse de contrabandă au fost reținuți datorită câinelui Poliției de Frontieră Mira

Doi bărbați în vârstă de 32 și 35 ani, locuitori ai raionului Briceni, au fost reținuți datorită câinelui Poliției de Frontieră Mira. Suspecții sunt bănuiți de transportarea produselor de contrabandă.   

Un Mercedes încărcat cu bunuri, estimate la jumătate de million de lei, a fost găsit abandonat pe direcția Lipcani – Podvirievca, de către angajații Sectorului Poliției de Frontieră Criva din raionul Briceni. Unitatea de transport derapase de pe traseu, oprindu-se într-un șanț, iar în apropiere nu se afla nimeni.

În urma acțiunilor întreprinse, patrupeda de serviciu, Mira, a luat urmele celor implicați, iar ofițerii de investigație au identificat locul de aflare a persoanelor care au părăsit locul accidentului.

Audiați, bărbații au comunicat că o persoană necunoscută le-a propus în schimbul unei sume de bani să meargă la o locație stabilită unde vor fi așteptați de alte persoane și ultimile vor încărca automobilul dat cu marfă (de uz casnic, accesorii, piese auto și articole vestimentare). Pe drumul de întoarcere spre orașul Lipcani, deplasându-se pe un drum cu noroi, automobilul a derapat în șanțul adiacent. Nereușind să-l restabilească bărbații au plecat de la fața locului.

Atât mijlocul de transport, cât și bunurile au fost depozitate la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Lipcani. Ofițerii de investigație cercetează cazul pentru a elucida toate circumstanțele, identificarea tuturor persoanelor implicate și atragerea acestora la răspundere.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x