Patru deputați din Pro Moldova s-au retras din partid. Reacția lui Andrian Candu

Patru deputați din grupul parlamentar Pro Moldova s-au retras din partid. Este vorba despre Sergiu Sîrbu, Grigore Repeșciuc, Eleonora Graur și Ruxanda Glavan.

După plecarea deputaților, președintele partidului, Andrian Candu, a venit cu o reacție pe o rețea de socializare.  

„Pro Moldova este un partid tânăr, de opoziție și al oamenilor liberi. Liberi să vină în echipă, asumându-și riscuri și critici, dar și liberi să se retragă atunci când nu mai sunt Pro Moldova. În procesul de edificare a formațiunii s-ar putea să mai pierdem colegi, însă, cu siguranță, vom lega noi prietenii și membri loiali ideilor pe care le promovăm. Am luat act de decizia colegilor, sperăm că se vor regăsi în noua formulă așa cum și-au dorit. Poziția noastră rămâne cea dintotdeauna – Dodon trebuie să plece. ” a scris deputatul pe pagina s-a de Facebook.

Amintim că la 19 februarie 2020, deputații Andrian Candu, Sergiu Sîrbu, Grigore Repeșciuc, Vladimir Cebotari, Eleonora Graur și Corneliu Padnevici au anunțat că plecă din PDM. Aceștia au fondat un nou grup parlamentar, devenit mai târziu partid. La scurt timp de la fondarea grupului și alți au aderat la Pro Moldova.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x