/VIDEO/ Un minor din raionul Sângerei este cercetat penal pentru răpirea unui automobil

Un adolescent în vârstă 15 ani, originar din raionul Sângerei, a fost reținut de oamenii legii, după ce a furat un automobil din Chișinău și se deplasa neregulamentar pe străzile capitalei.

Polițiștii au stabilit că minorul prin deteriorarea lacătului a pătruns într-un garaj de unde a furat o mașină în portbagajul căruia se afla o motocicletă, după care a părăsit locul comiterii infracțiunii.

Ulterior mionorul cu automobilul sustras se deplasa neregulamentar și haotic pe o stradă din Chișinău, fiind stopat de către participanții la trafic și imediat anunțată poliția. Prejudiciul cauzat proprietarului fiind estimat la 149.790 lei. Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru furt.

În cadrul investigațiilor s-a mai stabilit că minorul nu era la prima abatere fiind judecat pentru un șir de furturi și răpire a unităților de transport, totodată se afla și în urmărire penală și era dat în căutat pe teritoriul raionului Sângerei.

În privința minorului pentru faptele sale de către Judecătoria Sângerie a fost emisă o sentință de condamnare pe un termen de 2 ani și 4 luni, cu plasarea în locurile de detenție pentru a-și ispăși pedeapsa.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x