/VIDEO/ Un bărbat din raionul Ocnița și altul din Orhei reținuți după ce au furat dintr-un oficiu poștal

Doi bărbați în vârstă de 21 și 25 ani, locuitori ai raioanelor Orhei și Ocnița, au fost reținuți de polițiști, fiind suspectați că ar fi săvârșit un furt din oficiul poștal Orhei.

Oamenii legii au fost anunțați de către directorul oficiului poștal Orhei, în dimineața zilei de 22 octombrie. Acesta a depistat gratiile și geamul din față deteriorat, observând totodată urme de pătrundere în interior.

Polițiștii au stabilit că făptașii, prin deteriorarea gratiilor și sticlei de la geam, au pătruns în oficiul poștal de unde au sustras, din safeu, bani în sumă de 7.243 lei și bilete Loto, în valoare de 2.100 lei, prejudiciul material cauzat fiind de 9.343 lei. Edificiul nu avea supraveghere video și pază fizică.

Suspecții au fost reținuți chiar în aceeași zi pentru 72 de ore. La demersul procurorilor, unul dintre bărbați a fost plasat în arest pentru 30 de zile, iar cel de-al doilea este cercetat în stare de libertare.

Dacă vor fi găsiți vinovați, bărbații riscă amendă de până la 100.000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 până la 240 ore sau de la 2 până la 7 ani de închisoare.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x