/DOC/ Un alt deputat din Pro Moldova s-a retras din partid

Un alt deputat din grupul parlamentar Pro Moldova s-a retras din partid. Este vorba de Corneliu Padnevici, acesta a anunțat că va rămâne deputat neafeliat în Parlament.

Despre plecarea sa, deputatul a scris într-o postare pe pagina de Facebook, unde a anexat și cererea de retragere.

„De astăzi mă retrag din grupul parlamentar Pro Moldova și îmi voi continua activitatea în calitate de deputat neafiliat. Deși am fost printre fondatorii Partidului Pro Moldova și am muncit mult la afirmarea acestuia în calitate de forță politică alternativă, acum simt că nu mai pot contribui cu nimic la dezvoltarea acestui proiect politic. Nu renunț însă la convingerile și ideile pe care le-am promovat permanent și mă voi concentra pe realizarea proiectelor pentru oameni și pentru comunități, în primul rând din circumscripția Drochia-Dondușeni-Soroca. În Parlament voi susține inițiativele care să contribuie la îmbunătățirea condițiilor de trai ale oamenilor și voi evita în continuare populismul și răfuielile politice”, a notat deputatul pe pagina sa de Facebook.

Amintim că recent, Sergiu Sîrbu, Grigore Repeșciuc, Eleonora Graur și Ruxanda Glavan la fel au părăsit grupul parlamentar Pro Moldova.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x