Comisia Electorală Centrală comunică rezultatele preliminare la alegerilor locale noi din satul Dubna, raionul Soroca

Comisia Electorală Centrală (CEC) a prezentat rezultatele preliminare la alegerile locale noi din data de 1 noiembrie 2020.

Astfel, în satul Dubna din raionul Soroca, candidatul Partidului Politic „Partidul Socialiştilor din Republica Moldova” (PSRM) Elena Sochirca, a câștigat fotoliul de primar, pentru aceasta votând 264 cetățeni. Pe locul doi s-a clasat, Pavel Gadibadi, din partea „Partidului Unității Naționale” (PUN) cu 52 de voturi. Iar pe locul trei s-a plasat Valentin Țîmbaliuc, din partea „Partidului Acțiune și Solidaritate” cu 41 voturi. Liubovi Sochirca din partea „Partidului Popular Românesc” a luat numai 25 de voturi.

Conform rezultatelor preliminare, la scrutinul de duminică din satul Dubna, raionul Soroca, au votat 381 de alegători, din 584 incluși în listele electorale de bază.

După confirmarea rezultatelor și validarea mandatului, primarul ales de către instanța de judecată, Comisia Electorală Centrală și consiliul electoral de circumscripție respectiv va publica rezultatele definitive.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x