/DOC/ Din „Pro” în „Pentru”. Deputații care au părăsit Pro Moldova anunță crearea unei noi platforme parlamentare

Cei cinci deputați, care au părăsit recent grupul politic Pro Moldova, propun crearea unei noi Platforme parlamentare cu denumirea „Pentru Moldova”. Deputații vin cu un apel spre alți legislatori să semneze Convenția de formare a noii platforme.

Anunțul a fost făcut de către mai mulți deputați, care au plecat din Pro Moldova, pe paginile lor de Facebook.

„Parlamentul trebuie să revină la activitate normală, deoarece anume în Legislativ sunt concentrate pârghiile politice care pot influența situația din țară și să prevină derapajele unor forțe politice. Împreună cu alți deputați neafiliați, propunem crearea unei Platforme parlamentare „Pentru Moldova” și venim cu un apel la alți legislatori să semneze Convenția de formare a acestei Platforme. Scopul ei este să-i consolideze pe toți aleșii poporului, care nu rămân indiferenți față de soarta Moldovei, de prezentul și viitorul ei. Noi credem că există mulți asemenea oameni în actualul Parlament”, a scris Eleonora Graur.

Cei cinci deputați mai susțin că semnarea Convenției de formare a noii platforme, poate fi făcută de orice deputat, indiferent de apartenența politică actuală și viziunile lor.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Foto: paranteze.md

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x