/FOTO/ Un bărbat din satul Chetrosu a fost lovit mortal de către o mașină. Conducătorul auto a fugit de la fața locului

Corpul neînsuflețit al unui bărbat în vârstă de 31 ani, a fost găsit la intrarea în satul Chetrosu din raionul Drochia, iar în urma examinării cadavrului a fost depistate multiple urme lăsate de cauciucurile unui automobil.

Potrivit oamenilor legii, în nopatea zilei de 4 octombrie, în jurul orei 3.00, victima împreună cu trei bărbați, toți originari din satul Chetrosu, au consumat băuturi alcoolice. După consumul băuturilor, bărbatul s-a despărțit de amici și s-a îndreptat singur spre casă.

În jurul orei 4.00, un șofer care circula prin apropiere a depistat cadavrul bărbatului și a sesizat cazul la Serviciul Unic de Urgență 112.  

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Drochia, Ina Moscaliuc, a comunicat pentru TVN.md că în urma măsurilor întreprinse a fost identificat automobilul implicat în accident, iar pe cazul dat a fost pornită o cauza penală.

Oamenii legii petrec măsuri pentru a identifica și documenta șoferul, care se afla la volanul automobilului în timpul accidentului rutier.  

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x