Pavel Filip recunoaște că PDM l-a ajutat pe Igor Dodon să câștige prezidențialele din 2016

Președintele democraților, Pavel Filip, recunoaște că PDM, sub conducerea lui Vladimir Plahotniuc, l-a ajutat pe Igor Dodon să câștige alegerile prezidențiale din 2016, chiar dacă declarau pe atunci, că o susțin pe Maia Sandu.

Declarația a fost făcută în cadrul unei emisiuni televizate. „Au fost indicații din secretariatul partidului”, susține actualul președinte al PDM-ului.

„În vizitele mele în teritoriu, oamenii mi-au spus că, în 2016, au fost indicații să lucreze pentru Igor Dodon. Eu atunci nu am fost implicat în campania electorală. În vara anului trecut am mers foarte mult în teritoriu, atunci am aflat despre această problemă. Multe organizații teritoriale îmi declarau că, din secretariatul partidului, coordonatorii care mergeau în teritoriu le spuneau să lucreze pentru Igor Dodon”, a declarat Pavel Filip la emisiunea „Politica” de la TV8.

Amintim că recent, fostul democrat, care a creat grupul parlamentar „Pro Moldova”, Andrian Candu, la fel a spus că PDM l-a ajutat pe Igor Dodon să câștige prezidențialele din 2016.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *