/VIDEO/ Bătaie cu iz electoral în municipiul Edineț

Șeful Întreprinderii Silvice din Edineț, Veaceslav Chiriac, care administrează fondul forestier din cinci raioane ale regiunei de nord a țării, a fost implicat într-o bătaie la sfârșitul săptămânii trecute în fața unui local din oraș.

Jurnaliștii Ziarului de Gardă au intrat în posesia unor imagini video, unde se vede cum Veaceslav Chiriac lovește la un moment o altă persoană. Potrivit publicației, încăierarea ar fi avut loc după o vânătoare și după ce de dimineață, Chiriac a participat la o întâlnire electorală cu Igor Dodon, care s-a desfășurat la Briceni.

Din imaginile apărute în presă se pot observa mai multe persoane, care par a fi stare de ebrietate. La un moment dat, Veaceslav Chiriac, îmbrăcat într-o scurtă de culoare neagră se apropie amenințător de doi bărbați, iar pe unul din ei îl lovește, după care altercațiile continuă.

Contactat telefonic de reporterii Ziarului de Gardă, Veaceslav Chiriac a negat faptul că ar fi lovit pe cineva, iar după ce i s-a comunicat că există imagini video, acesta a spus ca cealaltă persoană să fie întrebată despre incident.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Video: Ziarul de Gardă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *