Un copil din raionul Ocnița este căutat de poliție. Acesta a plecat de acasă cu 850 de euro

Adolescentul din imagine este căutat de poliție și rude după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors.

Minorul în vârstă de 14 ani, este originar din raionul Ocnița. La data de 11 noiembrie, acesta a plecat de acasă și până în prezent, nu se cunoaște locul aflării lui.

Părinții minorului au alertat oamenii legii, aceștia au spus că fiul lor ar fi luat de acasă bani, în sumă de 850 euro și a plecat într-o direcție necunoscută. Adolescentul ar fi lăsat și un bilețel în care scria că se va întoarce acasă doar atunci când va considera el.

Persoana dispărută are înălțimea 1,73 metri, corpolență slabă, ochi căprui, păr castaniu, fața ovală, cunoaște limba rusă și limba de stat. Are o cicatrice la sprânceana dreaptă.

În ziua dispariției, purta o scurtă de culoare neagră până la genunchi, blugi de culoare gri, încălțăminte – adidași de culoare neagră și pulover cu glugă de culoare albastră. Avea la sine un rucsac negru.

Anterior, copilul a mai fugit de acasă, fiind depistat în municipiul Chișinău.

Persoanele care au văzut copilul și dețin informații despre locul aflării lui, sunt rugate să anunțe la numărul unic de urgență 112 sau la următoarele numere de telefon: 060200206, 062163400.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *