/VIDEO/ În prima oră a scrutinului prezidențial au fost înregistrate mai multe incidente. Pe podul de la Sănătăuca din raionul Florești au fost aruncate resturi de sârmă ghimpată

În prima oră a scrutinului prezidențial din turul doi, au fost înregistrate mai multe incidente. Potrivit Inspectoratul General al Poliției, până la ora 8.00, au fost înregistrate, șase cazuri de afişaj electoral și opt cazuri de încălcare a restricţiilor de sănătate publică.

În jurul orei 7.00 pe podul de la Sănătăuca din raionul Florești, câteva persoane au aruncat pe drum resturi de sârmă ghimpată. În consecință, mai multe automobile s-au ales cu roțile sparte.

„Pe podul de la Sănătăuca, localitatea Florești, careva persoane au aruncat scule din metal ghimpoase pe partea dreaptă a carosabilului. Astfel, mai multe persoane, precum și autospeciale angajaților poliției și ANTA au avut de pătimit defecțiuni tehnice, prin deteriorarea anvelopelor. În acest sens, vreau să menționez că cazul a fost înregistrat corespunzător”, a declarat șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției al MAI, Marin Maxian.

Pe parcursul nopţii au fost înregistrate și două cazuri de întrerupere a alimentării cu energie electrică.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *