Un bărbat din raionul Dondușeni și altul din Comrat au fost reținuți pentru producerea și comercializarea marijuanei pe teritoriul țării

Un bărbat în vârstă de 40 ani, originar din raionul Dondușeni și altul din Comrat, de 33 ani, au fost reținuți pentru producerea și comercializarea marijuanei pe teritoriul țării.

În urma perchezițiilor efectuate, în automobilul bărbatului din Dondușeni, au fost depistate mai multe pachețele din polietilenă cu marijuană. Anterior, bărbatul a mai fost condamnat pentru infracțiuni similare.

Liderul grupării s-a dovedit a fi bărbatul din orașul Comrat. Acesta avea rolul de a cultiva plantele de cânepă în fâșiile forestiere din localitate, ulterior le prelucra și le transmitea spre comercializare.

La domiciliul acestuia au fost găsite mai multe pachețele din polietilenă pentru ambalarea și dozarea drogurilor, cântar la scară mică, utilaj destinat cultivării plantelor de cânepă, semințe de cânepă, precum și o pungă cu marijuană.

În rezultatul perchezițiilor, a fost ridicată o cantitate de aproximativ trei kilograme de marijuană, cu o valoare totală de aproximativ 300.000 lei.

Persoanele au fost reținute pentru 72 de ore, ulterior instanța de judecată a aplicat măsura preventivă sub formă de arest pe un termen de 30 zile. Dacă vor fi găsiți vinovați, bărbații riscă de la 7 până la 15 ani de închisoare.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *