/FOTO/ Teatrul Național „Vasile Alecsandri” din Bălți are un nou director

Onorina Burlac – Tănase este noul director al Teatrului Național „Vasile Alecsandri” din municipiul Bălți. Potrivit unei decizii a Ministerului Educației, Cercetării și Culturii, aceasta va deține funcția de director general interimar, după ce fostul director, Slavian Vlad, a demisionat.

Din 1998 și până în prezent, Onorina Burlac – Tănase, a activat în calitate de actriță în trupa Teatrului Național „Vasile Alecsandri”. Aceasta a comunicat pentru TVN.md că are drept scop să invite în teatru regizori cu renume, care să monteze spectacole interesante și să participe cu noiile piese la festivaluri internaționale. Un alt obiectiv al noului director, este să aducă tinere talente pe scena naționalului.  

Onorina Burlac – Tănase este născută în orașul Bălți, a absolvit Universitatea de Stat „Alecu Russo”, Facultatea de Muzica și Pedagogie Muzicală, specialitatea Actorie. În perioada 2013 – 2015 și-a făcut studiile în cadrul Academiei de Administrare Publică, specializarea Administrare Publică. Actrița a fost și moderatoarea emisiunii „TÊTE-À-TÊTE CU ONORINA” de la Televiziunea Nordului.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *