Primarul orașului Sângerei părăsește PUN și aderă la PAS

Primarul orașului Sângerei, Arcadie Covaliov, a anunțat că părăsește Partidul Unității Naționale (PUN) și aderă la Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS).

Informația a fost făcută publică de către edil pe o rețea de socializare.

„E timpul să fac o declarație care trebuie doar vociferată, pentru că practic, lucrurile despre care vă spun acum s-au realizat deja. În primul rând, vă mulțumesc pentru înțelepciunea cu care ați mers la vot. Plecăciuni în fața Voastră. Știți bine că în orașul Sîngerei Maia Sandu a ieșit învingătoare. Știți bine că am umblat fără stavilă în campania electorală și am bătut la uși, împreună cu echipa ei, ca să comunicăm oamenilor adevărul și dezmințim toate erorile și ororile propagantistice. Și știți bine că am reușit. Acum să vă spun decizia mea, care este întâi de toate a voastră. Ader în partidul înființat de Omul în care cred și pe care Voi, dragi locuitori ai orașului Sîngerei, l-ați investit cu încredere”, a scris Arcadie Covaliov pe pagina sa de Facebook.

Menționăm că Arcadie Covaliov a câștigat fotoliul de primar al orașului Sângerei din partea Partidului Unității Naționale.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *