/FOTO/ Grav accident în raionul Dondușeni. Un bărbat a murit, iar o fetiță de 11 ani se zbate între viață și moarte

Grav accident în raionul Dondușeni, un bărbat în vârstă de 46 ani a murit, iar o fetiță de 11 ani se zbate între viață și moarte, după ce microbuzul de rută în care se aflau a fost tamponat lateral de un TIR.  

Accidentul s-a produs în dimineța zilei de miercuri, în jurul orei 11.15, în apropierea satului Plop din raionul Dondușeni. Bărbatul în vârstă de 46 ani, conducând microbuul de rută „Dondușeni – Sudarca”, în care se afla și o copilă de 11 ani, a ieșit cu unitatea de transport în intersecție fără să se asigure că mai este cineva în trafic, drept rezultat, microbuzul a fost tamponat de un atocamion de model DAF, condus de un bărbat în vârstă de 44 ani. În urma impactului, treansportul de rută a fost inversat şi proiectat pe acostament.   

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Dondușeni, Svetlana Talpă, a comunicat pentru TVN.md, că șoferul și minora din microbuz s-au ales cu leziuni corporale grave și au fost preluați de către o ambulanță și transferați la Spitalul Raional Dondușeni.

Din păcate, șoferul microbuzului s-a stins din viață în secția de reanimare. Minora se află în continuare în stare gravă și a fost transferată la Spitalul Raional Edineț.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x